Despre BIOGEN VET

POVESTEA NOASTRĂ

BIOGEN VET este o companie unică în România, specializată în producția de consumabile de laborator de înaltă calitate pentru diagnosticul in vitro. Într-o perioadă în care aprovizionarea cu astfel de produse esențiale a devenit o problemă majoră în întreaga lume din cauza pandemiei, a luat naștere BIOGEN VET care a reușit să ofere o soluție ingenioasă la această criză. 

Cu o experiență de peste 15 ani în analize de laborator, suntem un partener de încredere pentru clienții noștri, pentru că oferim produse de o calitate superioară și suntem rezilienți și flexibili în fața provocărilor.

Suntem dedicați producției celor mai bune consumabile de laborator astfel încât clienții noștri să obțină întotdeauna cele mai precise rezultate. În același timp, suntem conștienți de impactul asupra mediului și de nevoia de a proteja planeta noastră, motiv pentru care ne-am angajat să investim în energie verde prin transformarea unei foste ferme de animale într-o fabrică modernă și prin instalarea de panouri solare pe acoperișul acesteia. Prin aceste măsuri, ne dorim ca producția noastră să fie ecologică și sustenabilă.

Ne mândrim cu contribuția noastră la dezvoltarea economică și socială a comunității locale prin crearea a zeci de locuri de muncă. Acest lucru oferă oamenilor oportunitatea de a se implica în producția unor produse de calitate superioară și de a face parte dintr-o echipă de profesioniști dedicați performanței.

 

“Cu o experiență vastă de peste 15 ani în analize de laborator, suntem ferm convinși că produsele noastre sunt capabile să răspundă nevoilor și cerințelor clienților noștri, contribuind astfel la îmbunătățirea procesului de diagnosticare in vitro nu doar în România, ci și în întreaga lume.”
Cătălin Butnaru
CEO BIOGEN VET
Misiunea și viziunea noastră

Diagnosticul in vitro reprezintă o componentă esențială a medicinei moderne și joacă un rol critic în determinarea diagnosticului corect. Ca producător de dispozitive medicale pentru diagnostic in vitro, ne asumăm responsabilitatea de a oferi produse care să ofere rezultate precise și fiabile.

Misiunea BIOGEN VET este de a produce consumabile de laborator de înaltă calitate pentru a îmbunătăți diagnosticarea in vitro.

Viziunea noastră este să fim prima opțiune a clienților ca partener de încredere, pe termen lung, în diagnosticarea in vitro.

Valorile noastre

Valorile care ne definesc munca de zi cu zi sunt:

Inovație – Suntem o companie inovatoare, mereu în căutarea celor mai bune soluții pentru clienții noștri. 

Etică și integritate- Ne angajăm să ne desfășurăm activitatea într-un mod etic și responsabil, respectând cele mai înalte standarde de integritate și transparență în relația cu clienții, angajații și partenerii noștri.

Excelență și profesionalism- Suntem o echipă de profesioniști dedicați performanței și excelenței. Ne asigurăm că produsele noastre sunt realizate la cele mai înalte standarde de calitate și că serviciile noastre sunt oferite cu profesionalism și înțelegere.

Responsabilitate socială și implicare- Suntem dedicați dezvoltării economice și sociale a comunităților în care activăm, prin crearea de locuri de muncă și prin investiții în energie verde. 

Dinamism- Suntem o companie dinamică și adaptabilă, mereu pregătită să răspundă provocărilor pieței. Înțelegem nevoile clienților noștri și le oferim soluții personalizate și eficiente, bazate pe experiența și cunoștințele noastre.

 

De ce să alegi BIOGEN VET?

Precizie în rezultate

Precizie în rezultate

Suntem dedicați să vă oferim cele mai bune produse pentru diagnostic in vitro, astfel încât să obțineți întotdeauna cele mai precise rezultate. Testăm, cercetăm, dezvoltăm și îmbunătățim constant produsele noastre pentru a le face mai bune, mai sigure și mai accesibile.
Tehnologii de ultimă generație

Tehnologii de ultimă generație

Prin utilizarea celor mai noi tehnologii, putem să ne asigurăm că produsele noastre sunt de cea mai înaltă calitate și fiabile pentru clienții noștri. De la etapa de cercetare și dezvoltare până la producția propriu-zisă, implementăm cele mai recente tehnologii pentru a ne asigura că produsele noastre sunt la nivelul așteptărilor tale.
Calitate superioară a materialelor

Calitate superioară a materialelor

Garantăm precizie în diagnosticul medical in vitro cu consumabile de laborator realizate din cele mai bune materiale de la producători de top din Europa. Alegerea materiilor prime de înaltă calitate și sustenabile, combinată cu procesul nostru de producție eficient și responsabil, ne permit să oferim produse de înaltă calitate care respectă standardele cele mai înalte de calitate și siguranță, în timp ce protejăm și conservăm mediul înconjurător.
Soluții personalizate și prețuri competitive

Soluții personalizate și prețuri competitive

Nevoile tale sunt mereu în centrul atenției. De aceea, echipa noastră de specialiști în inovație și dezvoltare lucrează mereu pentru a-ți oferi cele mai bune soluții personalizate pentru nevoile tale specifice. Fiecare produs este dezvoltat cu atenție la detalii și adaptat pentru a satisface cerințele tale unice. Astfel, poți fi sigur că obții exact ceea ce ai nevoie pentru a obține cele mai bune rezultate în diagnosticul in vitro.
Producție aseptică

Producție aseptică

Suntem dedicați în a produce nu numai produse de calitate superioară, ci și în a ne asigura că acestea sunt realizate în condiții de siguranță și curățenie. În acest sens, folosim condiții aseptice și de curățenie ISO 8 în toate procesele noastre de producție. Mai mult decât atât, suntem acreditați și certificați în conformitate cu standardele ISO 13485:2016 pentru managementul calității dispozitivelor medicale, precum și de Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale din România.
Suntem alături de tine

Suntem alături de tine

La BIOGEN VET, ne pasă de clienții noștri și suntem aici să vă oferim suport și consiliere pe parcursul întregii colaborări. Procesele sunt adaptate nevoilor tale, iar serviciile noastre încep de la primul apel telefonic sau întrebare primită prin intermediul site-ului nostru.
https://biogenvet.ro/wp-content/uploads/2023/04/Captura-de-ecran-din-2023-04-07-la-11.18.45.png
https://biogenvet.ro/wp-content/uploads/2023/03/BIOGEN-VET-certificat-ISO-90011024_1.jpg
https://biogenvet.ro/wp-content/uploads/2023/03/ANDMR1024_1.jpg
https://biogenvet.ro/wp-content/uploads/2023/03/ANDMR1024_2.jpg

Suntem bucuroși să vă ajutăm!Hai să ne cunoaștem!

    Nume (obligatoriu)*

    Email (obligatoriu)*

    Subiectul solicitării (obligatoriu)*

    Mesajul dumneavoastră